Kim Kliver: God eftermiddag allesammen. Vi har indkaldt pressemøde, og det havde vi med en anden dagsorden, end den jeg kan meddele jer nu. For ganske få minutter siden har vi kunnet meddele Filippas forældre, at vi har fundet hende i live. Vi har anholdt en 32-årig mand, og det gør, at vores pressemøde her får en lidt anden dimension.
Vi er på forældrens vegne rigtig glade for det udkom. Vi har haft et kolossalt stort stykke arbejde de sidste halvanden døgn, og derfor er vi også lidt påvirket af det. Min god kollega Rune Nielsen vil lige fortælle lidt om, hvad det er, der har ført til, at vi er kommet i den gunstige situation.

Rune Dahl Nilsson: I går kl. 13.40 fik vi en anmeldelse fra Filippas papfar omkring, at hendes cykel og andre genstande var fundet. Vi reagerede hurtigt og fik hurtigt sat en massiv indsats i gang for at finde hende. Det har ført til, at vi har indhentet rigtig meget videoopvågning. Vi har lavet rigtig meget forhør. Vi har været ude og tale med alle på hendes avisrute for at finde ud af, om der var noget unormalt i det. Vi har afhørt rigtig mange personer, og så har vi fået rigtig, rigtig mange gode oplysninger fra borgerne ude i nær og fjern. Alt det gør, at vi i dag kunne gå ind på en adresse, hvor vi fandt Filippa i live og samtidig anholdt en 32-årig mand. Der vil helt sikkert blive grundlovsforhør senere i dag eller i morgen i denne her sag, og det vil vi melde mere om på et andet tidspunkt. 

Spørgsmål: Kan I sige noget om hendes tilstand?
Kim Kliver: Hun er ved bevidsthed, og andet vil vi ikke sige på nuværende tidspunkt. 
Spørgsmål: Hvad er forholdet mellem den 32-årige og Filippa?
Kim Kliver: Det kan vi ikke gå nærmere ind i på.
Spørgsmål: Kan du ikke sige noget om, hvor hen det er, hun er blevet fundet? 
Kim Kliver: Nej, det vil vi gerne lige nu have. Det her er så præmaturt, at vi har lige fået lejlighed til at overbringe informationen til forældrene, inden vi kunne gå ud og breake det her ved jer. Derfor skal vi have tid til nu at få lavet vores efterforskningsarbejde ordentligt med den ro, der skal være omkring de ting.
Vi skal nok melde mere ud omkring det senere.


Back to Top